Blesk.cz

|
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda stále děláte průvodce Paříží a v případě, že ano, tak jestli bych si s Vámi mohl zkusit domluvit termín mé návštěvy s rodinou v Paříži. Děkuji za odpověď
petr.korenar@seznam.cz
Dobrý den,
ráda bych se s Vámi domluvila soukromě. Prosím o kontakt na
pospisilova.d@centrum.cz
Moc děkuji. Diana P.
Dobrý den měla bych zájem o vaše služby. Od 28.9. - 30.9. 17 Eva
dobrý den, měla bych zájem, pošlete mi Váš email děkuji Z.HORNOVA@SEZNAM.CZ
Vážená paní, zcela náhodou jsem padla na Vaši nabídku.
Víte asi, že ve fr. památkách může provádět pouze průvodce s fr. licencí, což je můj případ. Kdybyste někdy mé služby potřebovala, jsem k dispozici - samozřejmě česky mluvící.
Jiřina Rodolphe
Dobrý den, ráda bych využila Vaší nabídky - průvodce Paříží. Do Paříže letíme 13.10.2011. Prosím o odpověď na jirina.havlasova@centrum.cz
Dobrý deň,
chcem sa informovať, či viete poradiť aj telefonicky v Paríži, a či sa zdržujete priamo v Paríži: Do Paríža letíme 28. 9. 2011 na 5 dní, mali by sme záujem o česky hovoriaceho sprievodcu. rosím ozvite sa mi.
Ďakujem Gabča fajnor.g@gmail.com
Dobrý den Flor,
za pár dní jedou mí rodiče do Paříže a já bych jim ráda jako dárek zařídila česky hovořícího průvodce Paříží. V případě, že již tuto službu neprovozujete, byla bych ráda za jakýkoliv kontakt na jiného česky hovořícího průvodce Paříží. Děkuji za rychlou odpověď na e-mail larosa@seznam.cz.
Děkuji, Lucie
Dobry den Flor , mam na vas strasne velikanskou prosbu. Priletime poprve 17.6.2011 v 14:15 na CDG terminal 3. Jedeme s braskou do disneylandu. Budeme bydlet v hotelu DreamcasteHotel poblliz Disneylandu. Jen nevime jak se tam mame dostat.
40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, 77700 Magny-le-Hongre(adresa hotelu)
Mohla by jste mi prosimvas poslat instrukce - co si mame koupit za listky,kde, cim je nejlepsi jezdit. Ani jeden neumime anglicky. a jesteč by jsme se chteli podivat do Parize na aifelovku. Tak z hotelu popripade jak se dopravit. Dekuji mnohokrat predem za pomoc. Budu vyckavat na vasi odpoved. Peta - muj email - Cagiva1@seznam.cz
Dobrý den, Flor, máte ode mě vzkaz na Vašem profilu. Děkuji za odpověď, M.